Selamat Datang

Followers

Tuesday, August 10, 2010

Sesi fotografi staff sk paka


30 Julai - Sesi fotografi staff SK Paka telah dijalankan pada minggu akhir bulan Julai 2010.Semua kelas, unit beruniform telah mengambil bahagian dalam majlis ini.Aktiviti ini dijalankan sebagai rekod dan mencatat memori kepada semua warga SK Paka.Laporan oleh shafieedahalan@yahoo.com

1 comment:

 1. saya aina daripada klinik pakar orthopedik & fisioterapi kemaman e-wellness sdn bhd, taman chukai utama kemaman trg. kami merupakan salah satu klinik pakar tulang urat & saraf swasta di negeri trg.kami mempunyai klinik, center fisioterapi (terapi baik pulih).

  doktor pakar tulang kami adalah dr.mohamad nor bin sundari & dr. nasiruddin bin johari.mereka berdua merupakan doktor pakar tulang daripada kuantan medical centre.

  selain itu kami juga mempunyai rawatan alternatif seperti bekam darah, rawatan mandi buih (hidroterapi SG2000), sauna far in-fra red berbentuk cabin. pihak kami merupakan panel klinik utk PM CARE, TATIUC, JASA MERIN, PERKESO socso, FOMEMA.

  kami boleh memberi ceramah berkenaan servis perkhidmatan center kami di sekolah en/pn di sana secara percuma utk semua cikgu-cikgu sekolah & staff sekolah,tiada caj pembayaran dikenakan kpd pihak en/pn.

  jika pihak en/pn berminat, sila bagi jawapan balas kepada saya.

  yang menjalankan tugas,
  ainaili
  jururawat klinik pakar orthopedik & fisioterapi

  ReplyDelete